Barbatul Fecioara

Barbatul Fecioara- Dragoste si seductie- Barbatul Fecioara in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Fecioara

Nu degeaba acest bărbat se află în lumina constelaţiei Fecioarei. Dintre bărbaţii acestei zodii se recrutează virginii, întârziaţii sexual, inadaptaţii sexual, super-exigenţii în ceea ce priveşte femeia, dar şi visătorii la femeia perfectă. Toate acestea nu pot fi socotite, pur şi simplu, trăsături negative. Un bărbat Fecioară va fi şti cu adevărat să preţuiască o femeie. Bărbatul Fecioară este capabil să-i ridice femeii lui un soclu de marmură şi sentimente înălţătoare, să-i scrie versuri o viaţă întreagă şi tot o viaţă întreagă s-o iubească la fel ca-n prima zi. 

Cu puţin noroc, dar şi cu puţină pricepere, o femeie poate avea o viaţă foarte reuşită cu un bărbat Fecioară. Mai ales dacă femeia provine din perimetrul constelaţiei Taur, deci dacă îi place să aibă iniţiativa atât în amor, cât şi în gospodărie, în general. Deci, este foarte posibil ca în casa bărbatului Fecioară să cânte găina şi nu cocoşul. Bărbatul Fecioară nu va face mare caz de această situaţie, confortul său sentimental şi mulţumirea în activitatea sexuală contând mai mult decât faptul că se află sub papuc. 

Nu i se recomandă bărbatului Fecioară să-şi lege viaţa de o femeie Gemeni, deoarece nu se va simţi bine nici în relaţia spirituală şi nici în cea sexuală, fiind pus mereu în inferioritate. 

Bărbatul Fecioară este curat, pur şi manierat nu pentru că aşa vrea el, ci pentru că aşa îi este destinul. În imaginaţia sa, femeia este o minune a acestei lumi şi un miracol i se pare posesia femeii. Poate avea şi fantezii, totul pornind din aceeaşi nedezminţită admiraţie pentru creaţia numită femeie. Bărbatul Fecioară vrea să fie iubit, femeile mămoase având mare trecere în faţa lui. 

În viaţa bărbatului Fecioară pot interveni schimbări majore. Parcă pentru a se răzbuna pentru timiditatea şi întârzierea din tinereţe, bărbatul Fecioară poate începe sau poate continua o iubire romantică la o vârstă când unii se pregătesc de bătrâneţe. Această iubire se poate manifesta în relaţia cu iubita sa de-o viaţă, dar se poate consuma şi printr-o aventură. 

Spre bătrâneţe va fi mai puţin interesat de sex şi va regreta că n-a făcut mai mult în acest domeniu în tinereţe. E foarte posibil să se întâmple aşa, dar femeia de lângă el poate interveni, remontându-l psihic şi, de ce nu, sexual. Nimic nu e pierdut în relaţia cu un bărbat Fecioară, numai că trebuie scos din carapacea sa. 

Zone erogene: abdomenul.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti