Barbatul Capricorn

Barbatul Capricorn- Dragoste si seductie- Barbatul Capricorn in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Capricorn

Bărbatul Capricorn este, dintre toţi, cel mai apropiat de natură, fiind în ceea ce priveşte sentimentalismul o adevărată forţă a naturii. Capricornul chiar trăieşte în concordanţă cu natura, norii sau soarele de pe cer aflându-se şi în sufletul său. 

În descrierea zodiei sale, bărbatul Capricorn este prezentat ca un uriaş ciudat, care cică trăieşte cu capul în nori şi cu picioarele pe pământ, un amestec de contraste care îl fac uneori greu de înţeles şi chiar greu de accesat. În dragoste se manifestă ca un bun "tehnician"; inventează şi îi place să găsească noi şi noi soluţii pentru a obţine plăcerea şi a-şi dovedi forța de a iubi. 

Bărbaţii Capricorn apar ca și cum ar fi egoişti şi înstrăinaţi. Uşor de spus, greu de dovedit, deoarece perseverenţa lor în viaţa intimă nu poate decât să bucure pe orice femeie normală. Dacă sunt înstrăinaţi, atunci nu se explică faptul că aceiaşi bărbaţi Capricorn sunt totodată adaptabili, capabili să se integreze în cele mai complicate relaţii şi să suporte cea mai aspră disciplină. Acest ciudat amestec de sentimente, de trăiri, de trăsături de personalitate dă un bărbat surprinzător, dar pe care poţi conta. 

Bărbatul Capricorn este solid în existenţa sa, are fermitatea opiniei şi are puterea de a explora necunoscutul, fie el chiar şi în arta iubirii. Nu i se pot reproşa prea multe lipsuri în cuplu, având responsabilitatea relaţiei. Dacă o femeie cu intuiţie, cu fler, va şti să se dăruie bărbatului Capricorn, reuşitele în dragoste vor fi maxime - viaţa lor sexuală fiind mai întotdeauna o adevărată sărbătoare. 

În comportarea sa de zi cu zi, bărbatul Capricorn pare foarte egal cu sine. Nimic nu-1 tulbură. În relaţiile de serviciu apare rece şi distant, chiar cu femeile faţă de care ar putea avea sentimente de dragoste. E ca apa senină, lină la suprafaţă, dar care în adâncuri e plină de vârtejuri, de bulboane, de nelinişti. Cu greu îşi exteriorizează sentimentele. În schimb, atunci când şi le exteriorizează devine spectaculos. 

Îi place ca în dragoste femeia să fie mai curajoasă, să imagineze şi să propună ea însăşi căi şi mijloace de diversificare a gesturilor. Totuși, în existenţa potentului Capricorn activitatea sexuală ocupă o mică parte, manifestările sale în iubire fiind mult mai vaste şi cu adevărat complexe. Poate fi şi un prieten foarte bun cu femeile, fără a le pretinde să le devină iubit. Colaborează bine în toate domeniile şi de aceea poate fi socotit un bărbat care are de partea sa reuşita. 

Bărbatul Capricorn are nevoie de o femeie pe măsură şi de aceea partenera sa va trebui să vină dinspre constelaţia Taurului, posibil Fecioară sau Peşti. Viaţa unei femei Berbec va fi dificilă lângă impetuosul, dar mai ales puternicul Capricorn. Nu trebuie uitat că pe cât de tari sunt în dragoste, bărbaţii Capricorn iubesc banii, sunt răi la pagubă şi nu prea le place să rişte. Din fericire, comportamentul lor este aproape întotdeauna corect. Nu le stă în fire să trişeze, nici măcar în dragoste. 

Zone erogene: zona genunchilor, apoi abdomen, spate.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti