Barbatul Berbec

Barbatul Berbec- Dragoste si seductie- Barbatul Berbec in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Berbec

Se spune despre bărbatul Berbec că face cuceriri de dragul de a cuceri, el fiind acel vânător care nu vânează pentru că îi este foame, ci vânează din plăcerea de a face un asemenea sport. Bărbatul Berbec este un egoist de felul său, dar un egoist frumos şi chiar bun de admirat în sportivitatea sa. În dragoste, acţiunile sale sunt pline de secrete, el fiind un păianjen care în umbră şi în tăcere îşi ţese minunata pânză a iubirii. Cea căzută în mrejele lui va fi fermecată, dar acest farmec strălucitor ar putea fi de scurtă durată, urmând... deziluziile. 

Cultivând misterul, uimitorul bărbat Berbec se dovedeşte şi un bun strateg în atingerea ţelurilor. Este, prin urmare, un tip practic. Dar asta nu înseamnă că îl caracterizează orice fel de înclinaţie banală, prozaică spre concreteţe şi spre finalul dinainte ştiut şi aşteptat, ci o cu totul altă stare, pavoazată cu poleială, cu sclipici mult şi ademenitor. Capcana sau cuşca bărbatului Berbec este una adesea aurită şi împodobită cu detalii şi tocmai de aceea deziluziile care vor veni după o relaţie cu el rămân cumva în ceaţă, creează nedumeriri, dar şi bucurie lăuntrică ce nu se va stinge, uneori, toată viaţa. 

Bărbatul Berbec va lucra întotdeauna cu folos, uneori ca un chirurg de precizie, pe sufletul femeii. Şi nu o face întotdeauna din calcule meschine, ci pentru că aşa îi este firea. Deşi pare surprinzător în ceea ce priveşte un bărbat, şi mai ales unul orgolios, bărbatul Berbec nu-şi ascunde eventualele slăbiciuni sexuale în faţa femeii, ci vrea să fie încurajat şi ajutat în acest domeniu. El propune colaborare, cooperare, vorbind frumos, având adesea un discurs de dragoste rupt direct din sufletul său. Prin vorbe meşteşugite, bărbatul Berbec nu-şi va agresa iubita în intimitate. El nu va ciupi, ci va mângâia, nu va muşca, ci va săruta îndelung, dorind parcă să treacă de epidermă. Bărbatul 

Berbec de obicei este credincios de felul său. Infidelitatea la acest cuceritor cu vorba mieroasă rămâne cel mai adesea la nivel de intenţie şi de joc de cuvinte. Aproape întotdeauna îi este teamă să meargă mai departe şi să ridice văluri; nu din frica de necunoscut, mai degrabă e un fel de lene, o tihnă pe care nu vrea să şi-o tulbure. Astfel, bărbatul Berbec este plăcut, femeii nefiindu-i urât să stea cu el, uneori chiar şi-o viaţă întreagă. 

Zone erogene: îndeosebi fruntea; faţa, în general; tâmplele, părul, urechile.

Bărbatul Berbec se va potrivi bine din punct de vedere sexual cu femeia Leu, cu femeia Scorpion sau cu femeia Săgetător. Potrivite sunt şi femeile născute în Balanţă, Gemeni sau Vărsător. I se recomandă să fie atent la femeile născute în Rac sau Capricorn, cu care ar putea avea o relaţie dificilă. 


Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti