Barbatul Balanta

Barbatul Balanta- Dragoste si seductie- Barbatul Balanta in pat- Cum cuceresti un barbat din zodia Balanta

La prima vedere, bărbatul Balanţă pare un însingurat. Marile sale disponibilităţi afective şi sexuale rămân adesea necunoscute şi insuficient exploatate. Şi nu din vina femeilor, ci din vina sa, din uşoara sa înclinaţie de a arunca uneori un mare semn de întrebare asupra femeii. 

Adesea, în relaţia cu femeia sa, bărbatul Balanţă are o nedumerire. Deşi se poate ca tocmai el să nu fie înţeles, el este căptuşit de bune intenţii, de întrebări repede trecătoare însă. Prin felul lui de a fi, bărbatul Balanţă nu are nici un fel de înclinaţie pentru a recepta femeia. Mai mult, uneori tratează femeia drept un bun al său, o proprietate. 

Dacă e frumos şi inteligent, bărbatul Balanţă poate face din femeie o sclavă a iubirii. În ceea ce priveşte viaţa sexuală, bărbatul Balanţă se prezintă bine, chiar foarte bine. Trebuie să i se ofere mai des prilejul de a se manifesta. Dacă nu va fi aşa, atunci nu va fi din vina femeii, ci tot din vina lui, deoarece oricât de pricepută ar fi femeia în arta iubirii, e greu de adus la vibraţie un asemenea om. 

Uneori bărbatul Balanţă devine total incapabil de dialog şi de înţelegere. Se spune fără temei că bărbatul Balanţă este incapabil de iubire şi, oricât de viguros ar fi, are şi momente când este incapabil de intimitate. Totuşi, aceste aspre trăsături zodiacale nu pot fi generalizate. Dacă bărbatul Balanţă va întâlni o femeie care îi place mult, el va reuşi să se înţeleagă cu această femeie şi să convieţuiască în armonie cu ea. Acest gen de cuplu este durabil, chiar dacă viaţa celor doi are o anumită asprime. De altfel, bărbatul Balanţă nu este prietenos, iar relaţiile sale sociale sunt strict pragmatice. 

În general, avansează cu uşurinţă în societate, poate ajunge şef şi poate fi un şef fără prea multe scrupule, purtându-se la fel de direct şi de distant atât cu bărbaţii, cât şi cu femeile. Bărbatul Balanţă surprinde prin rezistenţă, dar şi prin luciditate. El nu-şi va pierde capul atât de uşor. În colectivitate se poate comporta ca un neînţeles de rând sau ca un sfinx. Oricum, nu este un om al surprizelor. 

Barbatului Balanta i se recomandă să se apropie de o femeie Scorpion sau Săgetător. S-ar putea apropia de el, cu şanse apreciabile şi femei din Vărsător sau Leu, dar mai ales din Berbec şi Gemeni. Un bărbat dificil, dar de mare încredere. Femeia care va avea norocul să-l cucerească, va avea un sprijin de nădejde. Zone erogene: îndeosebi fesele; spatele.


Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti