Horoscop Balanta Martie 2016

Luna martie va invita sa aveti grija de sanatate, sa aveti o relatie foarte buna cu mediul in care traiti. Sa nu existe ostilitate, sa nu existe nemultumire si v-as atrage atentia sa va urmariti gandurile de critica, nemultumire, blamare pe care le aveti pe parcursul lunii martie vis-a-vis de semeni, oameni, colegi, rude, vis-a-vis de cartierul in care locuiti, de liderii care ne conduc in aceste zile, sefii pe care ii aveti. Toate aceste nemultumiri risca sa va tulbure sanatatea. Se acumuleaza, se aduna cumva si e foarte posibil sa devina extrem de limpede legatura dintre starea emotionala, starea mentala, starea sufleteasca si o afectiune a unui organ sau o problema fizica. 

Talcul acestor evenimente sau acestor mici suparari de sanatate poate fi acela ca trebuie sa va corectati atitudinea si felul in care ganditi. Sigur, ideal ar fi sa se schimbe viata sau sa se schimbe situatiile, dar cum e mai greu sa schimbi ceva in exteriorul tau, ceva ce depinde de bunavointa sau de o tesatura de actiuni ale altor persoane si ale conjuncturilor de viata, e mai simplu sa schimbi atitudinea ta fata de acea situatie. 

Asa ca toate problemele minuscule de zi cu zi pot deveni la un moment dat probleme mari si va este foarte limpede lucrul acesta pe 19 martie, cand se formeaza Luna Plina sub patronajul Pestilor. Chiar axa suferintei este activata, iar lucrul acesta nu inseamna ca veti avea probleme mai mari decat de obicei, ci ca identificati sursa problemelor. Iar sursa problemelor reprezinta nu atat problema in sine, ci felul in care va lasati impactati sau afectati de problemele zilnice ale vietii, de care nu scapa nimeni in fond. 

Pe de alta parte, mediul profesional poate sa fie un pic mai solicitant, asta si din cauza atitudinii voastre, dar si cauza faptului ca in aceasta perioada planetele solicita mediul profesional, relatiile profesionale. Talcul acestei luni este acela de a identifica eventual nu atat neregulile in sine, ci cauzele unor nereguli. In felul acesta puteti interveni exact la radacina astfel incat sa nu se mai perpetueze o atitudine gresita, o gandire eronata sau propagarea unor solutii care de fapt nu salveaza nimic. 

Este o luna in care Mercur se instaleaza in Berbec in zona relatiilor si a comunicarii. Este o perioada foarte interesanta mai ales intre 16-30 martie. Sa fiti atenti la dialogurile pe care le aveti, negocierile pe care eventual le purtati, intalnirile pe care le aveti, cum se desfasoara, cum va privesc oamenii, ce informatii obtineti, ce informatii furnizati, ce medii frecventati. Pentru ca in aprilie, exact pe zona acestor intalniri si contacte ce au avut loc intre 16-30 martie, toate aceste informatii si toate aceste intalniri vor fi renegociate si regandite. Ceea ce inseamna ca oamenii care v-au aparut intr-o lumina buna s-ar putea in aprilie sa va apara intr-o lumina proasta. 

Propunerile pe care le-ati primit intre 16-30 martie s-ar putea sa se nuanteze major in luna aprilie. Asta nu inseamna sa nu va mai intalniti si sa amanati totul pana dupa 25 aprilie, ci pur si simplu sa fiti un pic mai prudenti sau mai profunzi si sa va lasati un spatiu de manevra astfel incat in aprilie, daca apar schimbari, sa nu va afecteze, pentru ca ati avut suficienta intelepciune sa luati distanta convenabila si sa lasati viata sa curga cu toate ofertele ei pe care le va fixa dupa 25 aprilie. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti