Horoscop Balanta Ianuarie 2016

O luna care aduce multe planete in zona caminului si a vietii personale, dar si a linistii sufletesti pana pe 20 Ianuarie, in special. Aici va bucurati de conjunctia Luna-Pluto ce va ajuta sa ganditi foarte bine, pentru un inceput de an, la planurile pentru caminul si casa voastra, unde aveti nevoie de ajutorul membrilor familiei, care sunt proiectele care se bazeaza doar pe efortul voastru, care este atmosfera de familie pe care vreti s-o creati pe parcursul acestui an. 

Este de asemnea un aspect de inteligenta, de istetime, de perspicacitate, dar si de perceptii foarte clare. Asa incat, rolul vostru in familie este deplin inteles in acest moment si stiti exact ce greutate aveti, care sunt atributiile voastre si cum puteti contribui cu ideile voastre, prezenta voastra, cu sufletul vostru, cu modul vostru de a gandi lucrurile, cum puteti contribui la binele familiei. 

Pana pe 20 Ianuarie se poate vorbi si de o comunicare buna cu membrii familiei si cu partenerul de viata si un consens care exista in special cu privire la problemele materiale, investitii, reparatii sau o mai clara impartire a bunurilor, dar si a atributiilor administrative pentru mare parte dintre voi. Un alt aspect important este conjunctia Venus-Neptun activa pana pe 15 Ianuarie ce vorbeste de dragoste, relatii afective, toleranta si ingaduinta, romantism de asemenea, o conjunctie favorabila pentru cei care sunt parinti sau cei care sunt proaspat-indragostiti. 

Un inceput al anului sub semnul iertarii, ingaduintei, al duiosiei si tandretei, minunat pentru parintii care vor sa-si rasfete copiii sau care vor sa se apropie de copiii lor sau pentru indragostitii care au fost mai reci in ultima vreme si acum pot intr-adevar sa corecteze legaturile lor afective. 

Din 14 Ianuarie Venus intra in zona muncii si aduce o atmosfera mai relaxata, mai ales pentru cei care se intorc mai tarziu de la locul de munca cu foarte multe povesti si amintiri din vacanta, dar si cu o dispozitie sufleteasca foarte deschisa. In tot cazul, dupa 14 Ianuarie, relatiile de colegialitate sunt indulcite de prezenta lui Venus si atunci, vechile animozitati poate lasate deschise la finalul anului 2011, sunt inchise acum pentruc a se afla sub semnul colegialitatii, caldurii sufletesti si a tolerantei. Venus aduce si oportunitati profesionale chiar de la inceputul anului, asa ca e bine sa fiti atenti in ultimele doua saptamani ale lunii ianuarie, la micile sanse de afirmare pe care le puteti avea, dar si la facilitati de a va rezolva atributiile curente. Cu alte cuvinte, va faceti munca cu mai mult drag si cu rezultate mai bune dupa 14 Ianuarie. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti