Horoscop Balanta Februarie 2016

Un aspect frumos este tranzitul lui Venus in Berbec in aceasta luna, intre 8 Februarie si 5 Martie, mai ales pasajul 8-20 Februarie este important pentru ca se afla sub puternica influenta a conjunctiei Venus-Uranus. Este mai mult un aspect ce vorbeste despre farmec social, relatii publice, dar si despre imagine. Daca vreti sa faceti o schimbare foarte indrazneata de look sau sa va angajati energic in remodelara corporala, acesta este momentul pentru ca va ajuta a doua saptamana a lunii Februarie sa va angajati intr-un program mai serios de ingrijire si se pare ca sortii sunt de partea voastra. 

Este o conjunctie extrem de energizanta, poate va motiveaza un eveniment la care trebuie sa participati si despre care sunteti anuntati acum in Februarie sau stiati de el si el se apropie in aceasta luna, iar acest eveniment, aceasta iesire in societate sau chiar un rol pe care trebuie sa-l jucati la o anumita intalnire, va stimuleaza sa va puneti pe treaba. 

Pe de alta parte, conjunctia Venus-Uranus vorbeste si de libertate in relatiile parteneriale, dar ne gandim in primul rand la relatia conjugala. Fie ca aveti sau nu partener de viata, problemele ajung sa va deranjeze mai putin si sa doriti cumva, probabil cu conjunctia Venus-Uranus pentru ca da acest efect adesea, sa fiti mai putin supusi fluctuatiilor sentimentale ale celorlalti. Asta inseamna sa intelegeti ca oamenii sunt asa cum sunt, interpreteaza subiectiv diverse situatii sau mesaje pe care le adresati si trebuie sa le dati libertatea ca, in interpretarea lor subiectiva, sa aiba reactiile pe care considera ca trebuie sa le aiba. 

Sa intelegeti ca lucrul acesta are foarte putin de a face cu voi si foarte mult cu ce cred ei despre voi si cum va percep ei pe voi prin filtrele date de convingerile, nemultumirile, asteptarile lor si de promisiunile pe care cred ca voi i le-ati facut lor. Intelegand lucrul acesta, deodata foarte multi dintre voi se pot elibera de vechile probleme, de vechile nelinisti, de inutilele procese mentale, de cautarea motivelor pentru nemultumirile celorlalti. 

Este o conjunctie Venus-Uranus ce va elibereaza de un stres afectiv, unii pentru ca deschid o discutie sincera si pun pe tapet o tema sau o problema care-i framanta, altii pentru ca pur si simplu nu mai vor sa-si mai faca griji si au capacitatea sa aiba un pic mai multa rabdare si profunzime sa observe mai atent reactiile celuilalt si atunci vor intelege ca acele reactii nu sunt legate neaparat de continutul unui cuvant, gest sau mesaj, ci de cum a interpretat celalalt prin filtrele sale. Este un aspect important pentru ca, fiind atat de frumos si de eliberator, e pacat sa nu-l folositi din plin. 

De asemenea, un alt aspect este Marte retrograd in Fecioara pana pe 13 Aprilie, ce guverneaza partenerul de viata in harta voastra si este posibil sa realizati in aceasta luna care sunt slabiciunile, viciile, punctele fragile, complexele oamenilor cu care va intalniti, dar in primul rand este vorba de membrii familiei si partenerul de viata si, sesizand fricile, complexele, inhibitiile, nelinistile sau bolulile si sensibilitatile lor, va dati seama deodata ca poate multe din reactiile lor fata de voi erau dictate de acestea si poate asta va ajuta sa menajati mai putin persoanele respective, sa le intelegeti mai profund, sa le adresati in alta formula cuvintele sau mesajele la care va ganditi si sa intelegeti ca sinceritatea poate fi dura, violenta si inutila de multe ori, neconstructiva sau dimpotriva, poate fi la fel de terapeutica. 

Pe de alta parte, dupa 20 Februarie opozitia Marte retrograd-Mercur in zona relatiilor profesionale poate vorbi de neglijente si neclaritati in serviciu, este bine sa va asigurati, mai ales daca dupa 20 Februarie, aveti anumite termene de respectat, anumite activitati obligatorii de executat sau anumite lucrari de predat, sa va asigurati ca toate lucrurile, inainte de aceste termene, sunt foarte clare si sunteti in grafic.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti