Horoscop Balanta 2016 Cariera

Horoscop Balanţă Carieră 2016 - Serviciul, Profesia şi Cariera Balanţei în anul 2016

Pe plan profesional anul 2016 se anunţa un an plin de evenimente pentru nativii Balanţă. Protagoniştii principali pe scena profesională vor fi Neptun şi Jupiter, cele două planete care vor fi poziţionate în sectorul muncii Balanţei, respectiv al carierei. Cele doua tranzite nu mai sunt o noutate pentru tine, întrucât ai mai auzit de această influenţă şi anul trecut, in 2013.

Horoscop Balanţă Carieră 2016 profesie serviciu loc de munca
Începi anul cu Jupiter in zodia Rac, în casa carierei tale, iar pentru tine va reprezenta o perioadă de aproximativ 7 luni, în care vei fi foarte favorizat pe plan profesional. Îţi va fi mai uşor să urci pe scara ierarhică, să progresezi, să obţii o promovare, să obţii un loc de muncă mai bun, să ajungi la o poziţie la care visezi de mult. Vei avea mai mult optimism şi încredere în capacităţile tale profesionale, te vei crede capabil să realizezi lucruri mari. Sfatul nostru este să încerci să ţinteşti cât poţi de sus, întrucât poziţia ta profesională se va clădi mai uşor în a doua parte a anului, şi vei avea de înfruntat mai puţine piedici şi probe de încercare decât în anii precedenţi. Oportunităţile în carieră vor bate la uşa ta, nu-ţi rămâne decât să profiţi de ele.

Neptun în Peşti îţi traversează, de circa 2 ani, segmentul muncii şi al locului de muncă. In astrologie Neptun este planeta iubirii necondiţionate, a compasiunii, spiritualităţii, credinţei, magiei, însă, în acelaşi timp, este şi planeta iluziilor, amăgirilor, înşelăciunilor, a păcălelilor si deziluziilor. Partea pozitivă este că Neptun îţi pune la dispoziţie multă imaginaţie şi creativitate, pe care le poţi folosi ca şi aptitudini la locul de muncă. Insă având o planetă atât de puţin orientată spre materialitate într-o zonă a vieţii în care este nevoie de discernământ, simţ practic şi realism, ai putea sa întâmpini destul de multe probleme în gestionarea treburilor de zi cu zi şi a obligaţiilor de serviciu.

Ai putea sa te trezesti într-un adevărat haos din cauza lipsei de organizare în rezolvare a sarcinilor zilnice şi a celor profesionale. Tendinţa generală va fi să refuzi să priveşti realitatea asa cum este, să încerci să o îmbunătăţeşti cu ajutorul imaginaţiei, să-ţi faci vise, iluzii, să te amăgeşti singur în privinţa locului tău de muncă sau relatia care o ai cu colegii. De exemplu, ai putea să te laşi purtat de imaginaţie pentru găsirea unui loc de muncă nou, fără să iei deloc în calcul datele practice (pregătirea pe care o ai, experienţa, etc), să vezi şi să auzi doar ceea ce tu vrei, fără să ţii cont de cum stau lucrurile în realitate. E ca şi cum ai avea o ceaţă pe ochi şi îţi este greu să distingi clar lucrurile. Prin urmare, trebuie să încerci să te scuturi puţin de idealism, să nu te mai laşi purtat de vise utopice, care se pot dovedi înşelătoare. Încearcă sa fii mai realist şi mai organizat! De asemenea, fii foarte atent la tendinţa de a munci fără să aştepţi nimic în schimb, din milă, pentru a ajuta unele persoane care ţi separ că au nevoie de ajutorul tău. Atentie cum îţi investeşti energia şi timpul, pentru că este posibil sa profite de bunăvoinţa ta cine nu trebuie.

Horoscop 2016 Balanta toate domeniile

Balanta 2016
Zodiac Balanta 2016
horoscop-dragoste
Horoscopul Dragostei Balanta 2016 
horoscop-bani
Horoscop Balanta Bani 2016
horoscop-cariera
Horoscop Balanta Cariera 2016