Horoscop Balanta 2016 Cariera

Horoscop Balanţă Carieră 2016 - Serviciul, Profesia şi Cariera Balanţei în 2016

Pe plan profesional anul 2016 se anunţa un an plin de evenimente pentru nativii Balanţă. Protagonistul principal pe scena profesională va fi Neptun, planeta care vor fi poziţionata în sectorul muncii Balanţei. Acest tranzit nu mai sunt o noutate pentru tine, întrucât ai mai auzit de această influenţă şi anul trecut, in 2015.

Horoscop Balanţă Carieră 2016 profesie serviciu loc de munca
Neptun în Peşti îţi traversează de cativa ani segmentul muncii şi al locului de muncă. In astrologie Neptun este planeta iubirii necondiţionate, a compasiunii, spiritualităţii, credinţei, magiei, însă, în acelaşi timp, este şi planeta iluziilor, amăgirilor, înşelăciunilor, a păcălelilor si deziluziilor. Partea pozitivă este că Neptun îţi pune la dispoziţie multă imaginaţie şi creativitate, pe care le poţi folosi ca şi aptitudini la locul de muncă. Insă având o planetă atât de puţin orientată spre materialitate într-o zonă a vieţii în care este nevoie de discernământ, simţ practic şi realism, ai putea sa întâmpini destul de multe probleme în gestionarea treburilor de zi cu zi şi a obligaţiilor de serviciu.

Ai putea sa te trezesti într-un adevărat haos din cauza lipsei de organizare în rezolvare a sarcinilor zilnice şi a celor profesionale. Tendinţa generală va fi să refuzi să priveşti realitatea asa cum este, să încerci să o îmbunătăţeşti cu ajutorul imaginaţiei, să-ţi faci vise, iluzii, să te amăgeşti singur în privinţa locului tău de muncă sau relatia care o ai cu colegii. De exemplu, ai putea să te laşi purtat de imaginaţie pentru găsirea unui loc de muncă nou, fără să iei deloc în calcul datele practice (pregătirea pe care o ai, experienţa, etc), să vezi şi să auzi doar ceea ce tu vrei, fără să ţii cont de cum stau lucrurile în realitate. E ca şi cum ai avea o ceaţă pe ochi şi îţi este greu să distingi clar lucrurile. Prin urmare, trebuie să încerci să te scuturi puţin de idealism, să nu te mai laşi purtat de vise utopice, care se pot dovedi înşelătoare. Încearcă sa fii mai realist şi mai organizat! De asemenea, fii foarte atent la tendinţa de a munci fără să aştepţi nimic în schimb, din milă, pentru a ajuta unele persoane care ţi separ că au nevoie de ajutorul tău. Atentie cum îţi investeşti energia şi timpul, pentru că este posibil sa profite de bunăvoinţa ta cine nu trebuie!

BANI

Salariul poate fi vizat de unele situatii nedorite in primele luni ale anului, deoarece Marte stă destul de mult in sectorul financiar care te reprezintă. Pentru că totul se intâmplă pe fondul zodiei Sagetator, se poate spune că vei deveni un pic cam obsedat de bani in prima parte a lui 2016, iar obsesia se poate traduce in griji excesive, idei fixe, temeri duse la extrem, restrictii drastice, pentru că vezi in jur numai pericole. Faci calcule peste calcule pentru a fi sigur că tii sub control bugetul si, colac peste pupăză, Marte are mers retrograd exact in zona banilor, intre 17 aprilie - 29 iunie, ceea ce face ca această perioadă să fie una dintre cele mai tensionate. Acele exagerări ajung acum la cote maxime, incât devii econom până la avaritie si speriat de orice factură neachitată. Va trebui să arunci serios o privire asupra unor datorii mai vechi, pentru că acum ai putea descoperi hibe sau erori pe care le-ai comis cândva. Le constientizezi altfel si stii cum să le repari, pentru că inainte nu ai avut aceeasi viziune asupra banilor. Uneori e nevoie de câte o criză ca să iei măsuri si să găsesti căi de iesire din impas mai rationale, mai mature si mai cumpătate.Horoscop 2016 Balanta toate domeniile

Balanta 2016
Zodiac Balanta 2016
horoscop-dragoste
Horoscopul Dragostei Balanta 2016 
horoscop-bani
Horoscop Balanta Bani 2016
horoscop-cariera
Horoscop Balanta Cariera 2016

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti