Horoscop Balanta August 2016

Planeta care va guverneaza, Venus, se afla in conjunctie cu Soarele, pana pe 22 august. Este un aspect absolut minunat, de noroc, de sansa, de viata buna. In cazul vostru, aceasta conjunctie este fixata in sfera sociala si a relatiilor cu prietenii. Asa ca se anunta, in urmatoarea jumatate a lunii, o perioada buna mai ales pentru a iesi in oras, a face noi cunostinte, pentru a va distra, a participa la diverse evenimente ce va flateaza. 

Dar este si o perioada, pe conjunctia Soare-Venus, in care puteti sa dati atentie mai mare placerilor de tot felul, pasiunilor, timpului liber, activitatilor deconectante, recreative sau chiar educative. Asa ca se anunta o luna frumoasa! Norocosi sunt cei care pleaca in concediu in luna august dar chiar si cei care raman sa lucreze sau au diverse activitati si obligatii. 

Conjunctia Soare-Venus da o inima buna, un suflet usor, chef pentru a face diverse activitati si chiar pentru a-si indeplini datoria. Indiferent ca sunteti prinsi la munca sau in vacanta, aveti toate sansele sa va simtiti bine. Pentru ca multi ochi sunt atintiti pe voi si pentru ca aveti toate atuurile astrale sa primiti complimente, sa fiti curtati sau macar sa aveti parte de atentie in diverse forme. 

Mercur retrogradeaza in Fecioara intre 2 si 8 august si s-ar putea sa intelegeti de ce unele lucruri n-au functionat in zona profesionala, sa aflati diverse informatii despre persoanele din anturajul vostru profesional. Intre 9 si 26 august Mercur se intoarce in zona prietenilor si s-ar putea ca un prieten de care nu ati dat sau cu care nu ati avut un dialog constructiv sa revina acum. Retrogradarea lui Mercur poate sa insemne repozitionarea fata de o persoana care va curteaza, fata de un proiect care va place si va incanta. 

Marte se instaleaza in Rac intre 3 august si 19 septembrie ocupand zona carierei, prestigiului si a realizarii, a implinirii. Aspectele sunt destul de tensionate, semn ca pot exista, in august, provocari destul de mari in cariera. Poate ca mai avantajati sunt cei care nu se afla in concediu, pentru ca Marte este combativ, da forta de lupta, puterea de a va apara pozitia, convingerile, planurile, opiniile chiar si in fata sefilor. 

Este foarte posibil sa se rascoleasca o problema mai veche, cu Marte in Rac acum, o decizie pe care ati luat-o cu mai multa vreme in urma, o pozitie pe care ati adoptat-o, un proiect pe care l-ati discutat si poate nu a fost foarte clar. Acum vine momentul in care trebuie sa luptati pentru functia voastra, pozitia voastra, imaginea voastra, pentru atitudinea pe care ati luat-o, pentru hotararile sau felul in care ati elaborat anumite proiecte. Asa ca este o luna in care merita sa va gasiti prietenii, daca se poate si pe la locul de munca, avand in vedere ca Marte este in zona carierei si va provoaca sa va aparati pozitia si convingerile. 

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti