Anul Personal 9

Anul Personal 9 - Un an al sfârșiturilor.

În numerologie Anul Personal 9 are următoarele semnificaţii: un an al încheierilor, al despărţirilor, finalizarii şi renunţării.
Anul Personal 9 numerologie

  Vibraţia ta pentru anul 2016 este 9.

Anul Personal 9- Caracteristici de ansamblu

Perioadă care marchează sfârşitul unui ciclu de 9 ani de experienţe, în timpul căreia este posibil să asistăm la realizarea sau eşuarea unor proiecte cu o perioadă lungă de incubaţie. Pe scurt, această etapă pare a fi destinată pregătirii pentru anii ce urmează. Sub influenţa vibraţiei 9 aflate în tranzit, nativul poate prezenta toate caracteristicile unei fiinţe evoluate din punct de vedere spiritual. Astfel, el se ocupă de filosofie, religie, de problemele judiciare şi de lumea ocultismului. Este momentul ideal pentru a atinge un înalt nivel de cultură prin studii superioare. în plus, este esenţial ca individul să devină mai sensibil la diferitele probleme ale vieţii.


Anul Personal 9- Tendinţe

Se încheie ciclul cu un avertisment: fiţi atent, pentru că deşi nu dvs. le provocaţi, dificultăţile pot deveni tot mai numeroase. Posibil probleme financiare, la serviciu, probleme legate de sănătatea dvs., sau în relaţiile personale. Tendinţe spre descurajare. Nervi, oboseală, depresiune. Vă simţiţi acaparat şi frustrat din cauza unei situaţii căreia nu-i întrevedeţi rezolvarea. Trebuie să evitaţi acţiunile impulsiv. Dacă profesia dvs. şi condiţiile de viaţă nu vă satisfac, aveţi răbdare pentru că se apropie schimbări considerabile.


Această perioadă marchează sfârşitul oricărei situaţii, al relaţiilor problematice sau neplăcute. Tot ceea ce ar trebui să finalizaţi, se îndepărtează de viaţa dvs. Rupturi şi despărţiri. Nu renunţaţi însă la oameni şi lucruri. Trebuie să găsiţi dispoziţia necesară realizării unui bilanţ, necesară înlăturării, renunţării şi eliberării de orice piedici materiale sau emoţionalei o muncă de curăţire, utilă începerii unui nou ciclu, fără obstacole care să vă împiedice mersul înainte. Posibilă pierdere, trădare sau înşelăciune în sentimente sau prietenie.


Evitaţi să semnaţi documente sau convenţii pe care le consideraţi importante, pentru că lucrurile începute în această perioadă în general nu sunt durabile; ceea ce este valabil şi pentru compromisurile de orice natură. În dragoste, la locul de muncă. Deşi poate fi vorba de o perioadă mai problematică decât cele anterioare, veţi avea posibilitatea să învăţaţi multe de la viaţă.


Orice proiect iniţiat în anii trecuţi, acum poate devenii realitate, afaceri, solicitări, chestiuni legale, etc. Posibilităţi de călătorii, de a întreprinde ceva ieşit din comun. O puteţi face chiar dacă vă aflaţi la sfârşitul anului (noiembrie şi decembrie). De asemenea, în acest an vi se pot întâmpla lucruri providenţiale dacă însă le meritaţi. Trebuie să aveţi răbdare şi încredere, pentru a depăşi această etapă care marchează sfârşitul unui ciclu din viaţa dvs. şi care poate fi aproape traumatică. Nu persistaţi în a trăi în trecut şi priviţi cu încredere în viitor.


Dragoste

Sfârşit de ciclu. Divorţ sau consolidarea relaţiilor existente. Relaţii cu persoane de alte naţionalităţi. Tensiuni puternice şi emoţii în viaţa de cuplu.


Sănătate

Punct slab: psihicul.

Profesie

Activităţile profesionale sunt susceptibile de a aduce popularitate, mai cu seamă dacă ele presupun frecventarea unui număr mare de indivizi sau contacte directe cu masele. Perioadă favorabilă domeniului artistic. Relaţii cu indivizi din străinătate. Schimbarea locului de muncă. Numeroase deplasări, de lungă sau de scurtă durată. Câştiguri facile, dar şi posibilitate de pierderi financiare.


Diverse

 - perioadă favorabilă pentru călătoriile în străinătate;
 - nu este recomandabil într-un an 9 să începeţi o nouă activitate.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti