Anul Personal 7

Anul Personal 7 - Un an dedicat spiritualităţii.

În numerologie Anul Personal 7 are următoarele semnificaţii: un an al introspecţiei, meditaţiei, . autocunoaşterii, viziunilor, dezvoltarii personale.

Anul Personal 7 in numerologie
Caracteristici de ansamblu

Trecerea acestei vibraţii printr-un an personal 7 predispune la calm şi reflecţie. Sub influenţele acestei vibraţii, persoana devine mai receptivă, sensibilă, idealistă şi spirituală. Gusturile sale par a fi mai rafinate, iar ideile pe care le are pot fi geniale. Pe scurt, viaţa subiectivă şi interioară primează. Anul traversat de vibraţia 7 favorizează dezvoltarea facultăţilor supra-normale (cum ar fi clarviziunea) şi facilitează practicarea ştiinţelor mai puţin obişnuite: astrologie, parapsihologie etc. În timpul acestei perioade, se dezvoltă capacităţile intelectuale; este aşadar momentul pentru o perioadă de studiu sau de cercetare, indiferent în ce domeniu.

Tendinţe

Este o perioadă în care aveţi excelente ocazii de a vă fixa şi accentua prestigiul şi strălucirea personalităţii dvs. în cercurile pe care le frecventaţi. Veţi cunoaşte experienţe noi şi interesante; va fi un an favorabil afacerilor sigure, dar nu iniţiaţi operaţii riscante, deoarece este o etapă a perfecţionării la toate nivelurile şi nu a expansiunii.

Aveţi posibilităţi de a călători, de a cumpăra sau de a vinde, de a caută noi preocupări şi domenii de studiu (în special esoterice), de a va perfecţiona. Nu este indicat să vă forţaţi ambiţia, nici preocupările materiale, iar finanţele ar trebui să treacă pe un loc secund temporar; veţi primi câştiguri neaşteptate, pe care destinul le aşează în drumul dvs.

Într-un an personal 7, nu este loc pentru frivolitate, doar pentru reflecţii şi gânduri profunde. Va fi o perioada de autoanaliză şi de căutare în evoluţia spirituală şi mentala. Veţi încerca să meditaţi asupra propriei dvs. vieţi, veţi fi cuprins de nelinişti, dorind să cunoaşteţi cauza şi traiectul existenţei umane. Veţi simţi nevoia să citiţi şi să vă cultivaţi. Veţi încerca să va izolaţi; se poate să vă simţiţi încă singuri chiar şi în compania celorlalţi. Aptitudinile dvs. psihice şi intuitive vor fi accentuate. Să ascultaţi vocea interioară, pentru că vă va ajuta să atingeţi perfecţiunea, să apreciaţi cele mai bune lucruri ale vieţii, să deveniţii stăpânul deplin al sufletului dvs.

Atenţie la noile prietenii şi la semnarea documentelor! fiindcă vă puteţi înşela. Poate fi o perioadă delicată pentru sănătatea dvs. Pot fi şi depresii nervoase; uneori, în acest an suferinţa morală poate fi cauzată de pierderea fiinţelor dragi ca urmare a distanţei, despărţirii sau decesului.

Dragoste

Este un an calm, sub aspect sentimental. Relaţiile afective sunt de natură spirituală, idealistă şi platonică. Subiectul este puternic atras de persoanele evoluate. Relaţie stabilă sau căsătorie încheiată din idealism sau datorită unor afinităţi intelectuale sau spirituale.

Sănătate

Punct slab: nervii.

Profesie

Anul traversat de vibraţia 7 oferă ocazia unor reuşite impresionante celor care sunt demni de ele, în special în activităţile din cadrul unor trusturi sau mari societăţi (societăţi de stat). Perioadă propice muncii spirituale sau de cercetare. Contracte fructuoase şi de durată. Posibile acorduri între rivali sau asociaţii de oameni de afaceri.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti