Anul Personal 6

Anul Personal 6 - Un an al dragostei

În numerologie Anul Personal 6 are următoarele semnificaţii: un an al responsabilităţilor familiale, al dragostei, echilibrului şi al menţinerii păcii în relaţiile interumane...

Anul Personal 6 in numerologie
Caracteristici de ansamblu

Anul traversat de vibraţia 6 accentuează însemnătatea vieţii familiale şi afective. Este momentul pentru consolidarea legăturilor existente şi pentru abordarea cu seriozitate a tuturor responsabilităţilor casei. Nativul se poate aştepta să fie înconjurat de afecţiune şi prietenie, să fie bine primit în mijlocul familiei sau chiar să fie privit cu simpatie şi admiraţie la locul de muncă. În ansamblu, este o perioadă pozitivă sau negativă, comportând o serie de schimbări fericite sau nefericite, în funcţie de evenimentele care au marcat viaţa intimă a individului în cursul anilor personali precedenţi 2 şi 4.

Tendinţe

Anul Personal 6 este un an al armoniei, fericirii şi echilibrului, în care problemele sociale, casnice sau personale vă vor aduce veselie. Veţi recupera prietenii pierdute din cauza distanţei sau a despărţirii; pot reapărea în viaţa dvs. persoane pe care nu le-aţi mai văzut de vreme îndelungată.

Farmecul, magnetismul ce vă caracterizează sunt foarte dezvoltate, iar oamenii se vor simţi atraşi de dvs. Persoanele necăsătorite au ocazia sa-şi găsească perechea. Este o perioadă favorabilă întemeierii unui cămin, consolidării legăturilor de tot felul. Vor fi favorizate relaţiile sociale, întâlnirile dintre prieteni şi reuniunile din casa dvs. sau din casa altor persoane.

De dvs. va depinde dacă sfârşitul anului va aduce un salt pozitiv sau nu. Veţi cunoaşte posibilităţile de perfecţionare şi progres. Viaţa va fi în continuare ispititoare, dar s-ar putea ca, negăsind un echilibru între cele două extreme, să rămâneţi la sfârşitul acestei perioade cu mâinile goale.

Vibraţia proprie anului 6 este din cele mai stabile şi echilibrate. Deşi relaţiile cu familia şi persoana iubită sunt favorabile şi armonios protejate, uneori puteţi avea probleme sau necazuri care pot duce la despărţire; dar aceasta se întâmplă numai când legăturile din anii precedenţi au fost deteriorate şi au nevoie de o ruptură categorică pentru a putea găsi din nou o situaţie normală şi echilibrată.

Dragoste

În plan sentimental, in Anul Personal 6 colaborările şi asocierile sunt profitabile. Numeroase succese pe lângă persoane seducătoare. Fericire în dragoste pentru subiecţii statornici. Perioadă propice căsătoriei sau unei relaţii durabile. Dimpotrivă, riscuri de despărţire sau de divorţ pentru persoanele care acuzau anumite probleme în viaţa de cuplu în cursul anilor precedenţi 2 şi 4.

Sănătate

Puncte slabe: organele genitale. Risc de intervenţii chirurgicale şi de accidente.

Profesie

Activitate intensă în muncile manuale sau aflate în legătură cu mecanica, industria sau metalele, precum şi în poziţii publice care presupun forţă fizică şi îndrăzneală: poliţist, militar, gardian, medic etc. Îmbunătăţirea condiţiilor sociale. Protecţie şi succes financiar.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti