Anul Personal 5

Anul Personal 5 - Un an al comunicării, al studiilor şi călătoriilor

În numerologie Anul Personal 5 are următoarele semnificaţii: un an al libertăţii, aventurii, călătoriilor, al varietăţii şi experimentelor..

Anul Personal 5 numerologie 2013
 Caracteristici de ansamblu

Influenţele trecerii vibraţiei 5 prin anul personal îi conferă în general nativului un caracter optimist, vesel şi afectuos. El are tendinţa să profite de plăcerile vieţii şi să le împartă cu persoanele dragi. Participare la petreceri, la întruniri şi la alte forme costisitoare de divertisment în orice mediu. Pentru femei: creşterea considerabilă a farmecului personal. Posibile achiziţii de vestimentaţie elegantă şi de produse de înfrumuseţare care pun personalitatea în valoare. 

Trecerea vibraţiei printr-un an 5 predispune adesea la fantezie şi aventură. De asemenea, curiozitatea îl incită pe subiect să asiste la diferite manifestări sportive. Pe scurt, este o perioadă ideală pentru a-ţi regăsi pofta de viaţă.

Tendinţe

Anul Personal 5 este un an bun care vă va aduce ocazii favorabile. Abia acum veţi cunoaşte schimbările pe care le doreaţi în anul al 4-lea. În acest an, veţi cunoaşte o schimbare importantă în viaţa dvs. sub aspect profesional sau familial.

Veţi străbate o perioadă nesigură, ceea ce vă va determina să vă simţiţi neliniştit şi plin de energie; aveţi nevoie de mişcare, comunicare, de punere în valoare a talentului, de îndemn pentru a nu lăsa să vă scape nici un prilej, chiar şi cel care vă pare riscant. Posibile luări de decizii, dar şi compromisuri pe timp îndelungat.

In Anul Personal 5 puteţi încerca să găsiţi un nou mediu de viaţă. Această vibraţie favorizează schimbarea profesiei, demersul pentru un nou proiect, dar mai ales călătoria în ţară sau în străinătate; dacă nu realizată la modul concret, cel puţin în imaginaţia dvs.

Încercaţi să vă adaptaţi acestui "du-te-vino" continuu, propriu acestei vibraţii. Evenimente neaşteptate pot răsturna planurile dvs. Urmaţi însă curentul vibrator, trăgând folos din orice.

O gândire deschisă şi trează pentru a capta toate ocaziile ce se vor ivi, vă va permite să stăpâniţi această perioadă neliniştită, lăsând evenimentele să vă copleşească. Atenţie, însă, la nervii dvs., la sensibilitatea şi starea irascibilă în care vă găsiţi, pentru că puteţi avea reacţii bruşte şi agresive.

În general, va fi un an interesant; dacă veţi avea nevoie de îndrăzneală, iniţiativă şi echilibru pentru a cunoaşte succesul, de dvs. depinde să fie unul din cei mai buni ani.

Dragoste

Viaţa sentimentală a subiectului este rareori banală, cuprinzând episoade romaneşti, aventuri şi legături neprevăzute. In anul traversat de vibraţia 5, nativul este atras adesea de latura originală a partenerului său. Dacă este celibatar, pentru ca fericirea să-i fie deplină îşi va căuta sufletul-pereche. Perioadă propice logodnelor.

Sănătate

Puncte slabe: sistemul nervos, sângele şi căile respiratorii.

Profesie

Intensificarea activităţii în plan profesional. Acumulările materiale reprezintă principalul obiectiv, în timpul acestui ciclu, creditele pentru orice întreprindere importantă vor fi uşor de obţinut.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti