Anul Personal 4

Anul Personal 4 - Un an al muncii şi al construirii de fundaţii

În numerologie Anul Personal 4 are următoarele semnificaţii: un an al disciplinei, al organizării, al cumpătării, pragmatismului şi stabilităţii...

Anul Personal 4 numerologie
Caracteristici de ansamblu

Rolul trecerii vibraţiei 4 prin anul personal pare a fi acela de a menţine existenţa umană în limite precise, în condiţii concrete, bine stabilite. Această vibraţie îi conferă nativului perseverenţă şi spirit organizatoric. Iată de ce trecerea acestei vibraţii printr-un an 4 marchează întotdeauna progrese obţinute cu efort. 

In Anul Personal 4 persoana se poate aştepta la promovări şi succese la locul de muncă drept răsplată pentru răbdarea şi perseverenţa sa. Se poate angaja cu încredere într-o activitate pe termen lung, întrucât există şanse mari ca aceasta să fie dusă la bun sfârşit. Pe scurt, orice fiinţă aflată sub influenţa numărului 4 din ecuaţia anuală reuşeşte să se concentreze mai bine, să ajungă la miezul lucrurilor, să acţioneze cu calm numai după ce analizează situaţia.

Tendinţe

Nu urmează linia anului anterior. Aţi trecut de vremea distracţiilor, petrecerilor şi aţi păşit într-un an practic, caracterizat prin muncă intensă. Înarmaţi-vă cu răbdare, pentru că, deşi veţi munci mai mult ca niciodată, nu veţi avea rezultate imediate. În numerologie, este ceea ce cheamă "anul însămânţărilor".

Faceţi planuri şi consacraţi-vă timpul şi eforturile în a le îndeplini. Gândiţi-vă că vă veţi construi viitorul. Anul al 4-lea nu este anul riscurilor economice. Dacă dispuneţi de bani, investiţi-i; pregătiţi-vă pentru ziua de mâine; documentaţi-vă referitor la cursul unei afaceri, procuraţi-vă cele necesare profesiei dvs., îmbunătăţiţi condiţiile de muncă.

In Anul Personal 4 trebuie să limitaţi călătoriile şi să nu îngăduiţi activităţilor sociale să se interfereze în progresul dvs. Neglijarea obligaţiilor vă va aduce decepţii şi încurcături.

Posibilă tendinţă spre pesimism şi frustrare. Uneori, a traversa un an 4 este ca şi când ai căra o piatră de moară: greu şi întâmpinând obstacole. Aveţi grija de nervii dvs. Deşi nu vă aflaţi într-o perioadă cu probleme grave, sunteţi încordat şi nervos, dorindu-vă o ruptură categorică, ce sâ vă scoată din monotonie, făcând ca lucrurile să-şi urmeze mersul. Starea dvs. de spirit vă poate crea probleme de convieţuire. Aveţi răbdare şi nu provocaţi schimbări, pentru că ele vor veni foarte curând.

Trebuie să vă stăpâniţi şi să aşteptaţi, încercând să înţelegeţi că este un an lent, în care nu veţi avea rezultate spectaculoase şi să vă păstraţi calmul.

Dragoste

Pe acest plan se remarcă stabilizarea sentimentelor; relaţiile afective devin mai profunde, mai liniştite, mai ferite de frământări. Nativul iubeşte cu statornicie, dar rareori se exteriorizează. Apar uneori probleme de familie sau amânări ale proiectelor de căsătorie.

Sănătate

Puncte slabe: plămânii, oasele şi articulaţiile.

Profesie

Concretizarea unei activităţi pe termen lung. Iniţiativele subiectului sunt luate în seamă, întrucât modul său de a acţiona inspiră încredere. Influenţe favorabile în ceea ce priveşte domeniul funciar şi cel imobiliar, precum şi în lucrările (de construcţie etc.) care au legătură cu acestea.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti