Anul Personal 3

Anul Personal 3  - Un an al explorării şi al expansiunii

În numerologie Anul Personal 3 are următoarele semnificaţii: un an al norocului, al expansiunii, al dezvoltării personale, al noilor idei, al socializării şi entuziasmului..

Anul Personal 3 in numerologie
Caracteristici de ansamblu

Anul traversat de vibraţia 3 prevesteşte o perioadă în care totul merge cum nu se poate mai bine, nativul căutând să-şi manifeste energia şi îndemânarea. Trecerea prin vibraţia 3 marchează o etapă excelentă pentru dezvoltarea facultăţilor mentale. Concepţiile devin mai largi, optimiste şi liberale. Norocul favorizează majoritatea realizărilor care presupun contacte verbale. În plan psihic, această influenţă se traduce prin predispoziţii spre veselie, bunăvoinţă şi generozitate. Persoana tinde să se bucure la maximum de binefacerile vieţii.

Tendinţe

Expansiune şi progres sub toate aspectele: afaceri, domeniu financiar, activităţi legate de cei din jur, servicii sau probleme materiale sau personale. Veţi rezolva situaţii deosebite; această vibraţie vă va aduce multe ocazii, uneori atât de multe încât vă e greu să faceţi o alegere.

In Anul Personal 3 s-ar putea să se ivească prilejul să întreprindeţi acţiuni neaşteptate. Este o excelentă perioadă pentru a vă dezvolta orice tip de activitate creatoare sau literară, pentru a da un puternic impuls ambiţiilor dvs.

Totodată, este o etapă plăcută şi răsplătită de activităţile dvs.: sociale, probleme casnice, familiale sau amoroase. Un an ce înclină spre prietenie; singuraticii vor avea ocazia să cunoască persoana visurilor lor sau să-şi consolideze vechile legături. Forţa lor de seducţie va fi deosebită, încântându-i pe ceilalţi (în special persoanele de sex opus).

Anul Personal 3 este un an vesel şi fericit, care vă va oferii ocazii de distracţii, de a frecventa noi cercuri, de a lega prietenii. Puteţi avansa şi progresa dacă, în aceeaşi măsură în care vă distraţi, veţi avea mintea trează, pentru a nu lăsa să treacă pe lângă dvs. nici o ocazie favorabilă. Altfel, va fi un an de care vă veţi aminti cu plăcere, pentru că l-aţi petrecut bine, însă nu v-a adus nici o schimbare importantă.

Uneori, într-un an 3, pot apărea ocazii ieşite din comun: să câştigaţi un concurs, o bursă, să primiţi o invitaţie la o croazieră, să primiţi bani sau un premiu neaşteptat, etc.

Dragoste

Într-o ecuaţie masculină, apar de multe ori relaţii cu femei drăguţe şi sociabile. Numeroase flirturi. Pentru nativul feminin, tranzitul indică o lipsă de rezistenţă morală în faţa solicitărilor. Totuşi, pentru indivizii cu adevărat angajaţi, viaţa se anunţă fericită şi stabilă.

Sănătate

Puncte slabe: ficatul şi stomacul; sistemul nervos.

Profesie

Factor de noroc, de reuşită, de expansiune, de profituri materiale şi financiare în afaceri, în comerţ şi în orice relaţie socială. Contactele verbale, demersurile şi solicitările sunt favorizate. Reuşită şi recompensarea eforturilor.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti