Anul Personal 2

Anul personal 2 - Un an al parteneriatelor

În numerologie Anul personal 2 are următoarele semnificaţii: un an al parteneriatelor, al muncii in echipa, al asocierilor, colaborarilor, intelegerii cu cei din jur si al receptivitatii..


Anul 2 personalCaracteristici de ansamblu

Trecerea în anul personal 2 determină tendinţe de creştere a sociabilităţii şi de stabilire fără inhibiţii a noi relaţii de prietenie. Anul traversat de vibraţia 2 favorizează creaţia în domeniul artistic, estetic şi muzical. Într-o ecuaţie feminină, persoana acordă în general o mare atenţie modei, coafurilor în vogă şi produselor destinate înfrumuseţării, mai exact tuturor lucrurilor destinate îmbunătăţirii aspectului estetic, în măsură să-i amplifice puterea de seducţie. De altminteri, vibraţia 2 tinde să sporească sensibil farmecul persoanei.

Tendinţe

Puteţi face o schimbare în căminul sau profesia dvs. sau puteţi întreprinde noi călătorii. Vă sunt indicate, ca fiind favorabile, munca în echipă şi colaborarea cu ceilalţi. Nu trebuie însă să disperaţi dacă lucrurile nu merg aşa cum doriţi sau cum aţi fi anticipat, pentru că în acest an toate problemele dvs., vor cunoaşte o întârziere.

Rezultatele nu sunt la fel de clare şi de prompte ca anul trecut. Poate aţi început în anul 1 ceva şi acum aşteptaţi să se concretizeze; nu va fi însă aşa; veţi întâmpina obstacole, întârzieri, probleme până veţi realiza ce v-aţi propus.

Deşi nu este un an pe deplin nefavorabil sub aspectul profesional, este un an frustrant. Aveţi nevoie de calm şi diplomaţie pentru a vă atinge ţelurile. Lăsaţi lucrurile să-şi urmeze cursul lor şi veţi vedea că aşa e mai bine. Anul personal 2 este un an bun pentru problemele legate de sănătatea dvs: tratamente, operaţii etc.

Pe de altă parte, vor fi deosebit de apreciate serviciile dvs. ca persoană mediatoare în soluţionarea oricărei situaţii încordate sau conflictuale - a dvs. sau a celor din jurul dvs. Recuperaţi-vă forţele după istovitorul an 1 şi învăţaţi să aveţi răbdare înainte de a vă aventura în proiecte de mare anvergură.

Dragoste

Turnură romanescă. Pentru celibatari, căutarea sufletului-pereche. Legături, căsătorie, dar şi adulter sau divorţ.

Sănătate

Puncte slabe: glandele şi stomacul.

Profesie

Anul personal 2 predispune nativul la a vedea lucrurile într-o lumină favorabilă. Şansă de reuşită în asocieri. În perspectivă, noi colaborări sau posibile rupturi. Vibraţie care favorizează domeniul artistic. Creşterea veniturilor. Câştiguri neaşteptate.

Cauta pe www.DexOnline.Net definitia oricarui termen astrologic pe care nu-l intelegi.

Horoscopul anului 2016 pentru fiecare zodie

simbolul zodiei berbec
Horoscop 2016 Berbec
simbolul zodiei taur
Horoscop 2016 Taur
simbolul zodiei gemeni
Horoscop 2016 Gemeni
simbolul zodiei rac
Horoscop 2016 Rac
simbolul zodiei leu
Horoscop 2016 Leu
simbolul zodiei fecioara
Horoscop 2016 Fecioara
simbolul zodiei balanta
Horoscop 2016 Balanta
simbolul zodiei scorpion
Horoscop 2016 Scorpion
simbolul zodiei sagetator
Horoscop 2016 Sagetator
simbolul zodiei capricorn
Horoscop 2016 Capricorn
simbolul zodiei varsator
Horoscop 2016 Varsator
simbolul zodiei pesti
Horoscop 2016 Pesti